Vraag geen gratis verzekeringsofferte

Vraag geen gratis verzekeringsofferte aan uw autoverzekeraar voordat u met uw verzekeringsagent heeft gesproken
Wanneer u in de markt voor de verzekering voor uw auto, praat met uw vertrouwde verzekeringsagent eerst. Dit is om ervoor te zorgen dat u de dekking die u nodig hebt tegen een prijs die het beste is voor u, want er zijn zulke dingen als 3 essentiƫle vormen van auto verzekering dekking.

1. Aansprakelijkheid. De meeste staten vereisen dat u de kosten van anderen te dekken in het geval je in een ongeval. Deze dekking is erg belangrijk omdat het u kan beschermen tegen het verliezen van uw vermogen als u niet over voldoende aansprakelijkheidslimieten beschikt.

2. Botsing. Dit dekt schade aan uw auto als u in een ongeval. Het is belangrijk om botsing dekking hebben als je een nieuwere auto of auto die de moeite waard wat geld. Maar als je een auto die ouder is of heeft geen waarde, het is niet de moeite waard veel te betalen voor deze dekking.

3. Uitgebreid. Dit dekt schade aan uw auto veroorzaakt door andere incidenten dan een ongeval. Bijvoorbeeld, als uw auto wordt vernield of gestolen, sommige soorten brandschade zijn opgenomen in een uitgebreide beleid. Dit kan ook worden gedekt door het woon-werkverkeer pakket van een bank.

Praat met uw vertrouwde verzekeringsagent over de juiste dekking voor uw auto en hoe om ervoor te zorgen dat je het hebt tegen een betaalbare prijs.

 

 

 

vingertoppen ons

handschoenenkastje enz.

Frequentie uw auto is gestolen.

De lokale wetten en gerechtelijke uitspraken.

Uw leeftijd en geslacht.

Het model en de leeftijd van de auto.

De dekking die je wilt.

Echter, in sommige staten, is het aanbevolen dat u alleen de minimale dekking te krijgen. Hier zijn de redenen: Als je de minimale dekking kunt u uiteindelijk te hebben om de gerechtskosten te betalen, en je zou moeten betalen een aftrekbaar als je een claim in te dienen.

Je hoort zelden over iets dat “nutsdekking” heet. Uw agent vertelt u er misschien niets over. En als hij dat doet, maak je er dan geen zorgen over. Focus op het krijgen van de juiste dekking voor uw auto.

En als je meer dan een auto, moet je doorgaan en krijgen ze allemaal verzekerd op hetzelfde moment van dezelfde verzekeraar. Dit geeft je wat wordt genoemd multi-beleid kortingen.

Bij het vergelijken van de kosten van een beleid bij verschillende verzekeringsmaatschappijen, moet u er zeker van zijn dat u appels met appels vergelijkt. Om dit te doen, krijgen citaten die voor dezelfde soort van de dekking. Wanneer u dat doet, wordt u het geven van elk bedrijf dezelfde informatie en het zal u helpen om erachter te komen welk bedrijf biedt de beste deal voor je.

Een andere tip is om uw eigen risico te verhogen. U zeker niet wilt dat uw aftrekbaar te verhogen tot $ 1000, want hoe meer u uw aftrekbaar te verhogen, hoe minder van een winst de verzekeringsmaatschappij maakt. Als je bedenkt dat je het verschil zult moeten betalen als je je auto moet repareren, is het waarschijnlijk het beste om te gaan met een beleid met een hoger eigen risico.

Laat uw werkloosheid uit uw verzekeringspolis verwijderen. U hoeft niet te betalen voor een verzekering als u werkloos bent.

Tenslotte kunt u, met de kennis van deze tips, zuinig met uw geld omgaan. Zuinig zijn is goed, want het vermindert uw toekomstige uitgaven. En als u geld bespaart op noodzakelijke aankopen, is dit een andere manier om meer van uw geld in uw zak te houden.

Posts created 10

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top