Tandpijn verdwijnen – Tandarts Oosterheem

Tandarts Oosterheem – Laat je tandpijn verdwijnen met deze magische huismiddeltjes

Tandpijn die scherp, branderig en vreselijk pijnlijk is, bestaat soms ongemerkt. De meeste mensen krijgen op een bepaald moment in hun leven te maken met de pijn die veroorzaakt wordt door kiespijn en daarom is het nuttig om op de hoogte te zijn van remedies tegen kiespijn. Meestal wordt deze verontrustende pijn veroorzaakt door tandbederf als gevolg van een beschadigde of gebroken tand, een slechte mond, medische aandoeningen en een gebrekkige tandhygiëne.

Een goede reiniging van tanden en tandvlees is de sleutel tot het vermijden van kiespijn. Ondraaglijke kiespijn kan eindelijk worden verlicht door huismiddeltjes en enkele van de verbazingwekkende natuurlijke remedies die je niet in de steek zullen laten.

Tandarts Oosterheem – Remedie #1 – Knoflook

Strooi gewoon wat knoflookkruiden op je knoflook of op groenten zoals wortelen en stop het in je rottende tand. Het is uitstekend om de zenuwen van de tand binnen te dringen. De pijn is meteen verdwenen. Als je last hebt van chronische temporomandibulaire gewrichtssyndroom, probeer dit dan uit en je zult zien dat het echt is.

Remedie #2 – Gebruik een teentje knoflook in combinatie met steenzout en leg dit op de tand en het tandvlees voor ongeveer 45 minuten. Je zult geen kiespijn meer voelen! Kruidnagel staat erom bekend kiespijn te stoppen bij de zenuwuiteinden.

Tandarts Oosterheem – Remedie #3 – Kalk

Limoen is een beroemd voedingsmiddel dat goed helpt bij de genezing van kiespijn. Kalk is een effectief bacteriedodend middel. Doe wat kalk op de rottende tand of de geïrriteerde tand en de pijn zal snel verdwijnen.

Salpeterzuur is een veilig bacteriedodend middel voor je tanden. Kauwen op spinazie zal de kiespijn verlichten.

U kunt uw mond spoelen met één procent waterstofperoxide. Ga naar de apotheek en haal een flesje waterstofperoxide. Neem twee theelepels waterstofperoxide en spoel het in je mond zolang je de theelepel aankunt. Je kunt het zelfs een paar minuten in je mond houden. Waterstofperoxide helpt je bij het stoppen van bloedend tandvlees en voorkomt dat je tandvlees loslaat.

Wanneer u voelt dat de pijn is verdwenen, voorkomt waterstofperoxide de groei van bacteriën. Gorgel zo vaak als je kunt tot je voelt dat je geen pijn meer hebt. Of u kunt de waterstofperoxide met zuiveringszout vermengen tot een pasta. Dit zal uw mond desinfecteren en u helpen een slechte adem te voorkomen.

 

Tandarts Oosterheem

 

Er zijn nog andere traditionele huismiddeltjes tegen kiespijn, zoals olie van oregano, peper, kruidnagel, asafetida, houtskoolpoeder, citroensap, aardbeien, & tarwegras.

Als de pijn erger wordt, leg dan de kruidnagelremedies op het getroffen gebied om de kiespijn te bedekken en de pijn te helpen verlichten.

Een snufje peperpoeder en een kwart theelepel kurkumapoeder gemengd en op de pijnlijke tand gelegd, helpt de pijn te verlichten.

MSM kan worden gebruikt als een antisepticum om de pijn te verlichten. Het doodt de infectie en werkt als een natuurlijk antibioticum.

Hongaarse kruidnagelolie en kruidnagelolie gemengd maakt een krachtige kleurloze etter die antibacterieel en antiseptisch is. Wrijf het op het tandvlees om de pijn te verlichten.

Dieetveranderingen voor kleine gebitsproblemen kunnen de kwaliteit van leven verbeteren:

Als u uw geld besteedt aan dieetgerelateerde gebitsproblemen, heeft u er alle belang bij een goede mondgezondheid te behouden. Een overmatige vochtinname leidt tot een toename van de hoeveelheid slijm en calcium, en vermindert de hoeveelheid voedselresten die in de categorie stinkende adem vallen.

Tandarts Oosterheem – Maak verstandige keuzes over de soorten voedsel die u in uw maaltijdplan opneemt:

Als u een goede mondhygiëne wilt en onnodige pijn wilt voorkomen, moet u uiteraard zorgvuldig zijn in de keuze van de voedingsmiddelen. Voedingsmiddelen die gemakkelijk schoon te maken zijn of gemakkelijk te kauwen zijn, zoals wortels, appels, selderij, enz.

Sommige specerijen zoals: knoflook, uien en sjalotten zijn goede bronnen van voedsel pus. Gievers zoals knoflook hebben een slechte geur maar zijn verder nuttig.

Peterselie, die gewoonlijk wordt gekookt en als garnering wordt toegevoegd, is een goede manier om uw adem te verfrissen.

Appelciderazijn, dat wordt beschouwd als een van de meest natuurlijke middelen tegen halitose. Baking soda, dat een andere goede bron van antiseptische voordelen is, kan er ook mee gecombineerd worden.

Het eten van vochtig voedsel en het drinken van veel water kan ook helpen om een slechte adem te voorkomen. Het is vooral nuttig als het maaltijdplan wat fruit en groenten bevat.

Een goede hygiëne is een van de meest effectieve remedies tegen een slechte adem. Werk samen met uw tandarts en blijf uw mondhygiëne op peil houden.

Slechte adem is niet iets dat u moet uitstellen, als u uw tanden wel regelmatig poetst en flost, is de kans groot dat u er geen last van heeft.

Posts created 10

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top