De gevaren van zonnebanken

Eén ding is zeker – zonnebanken zullen je inwendige organen niet “koken”, in tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd. Maar er zijn enkele zeer reële gevaren verbonden aan zonnebanken, en om jezelf te beschermen moet je goed geïnformeerd zijn.

De zon, zonnebanken en bruiningspillen zijn allemaal vormen van ultraviolette (UV) straling. Er zijn twee soorten UV-stralen, UVA en UVB. UVB wordt in verband gebracht met zonnebrand, terwijl UVA in verband wordt gebracht met diepere, meer doordringende straling en huidbeschadiging op lange termijn.

Gelukkig hebben we de zon niet meer nodig om te zien. Nu niet meer. Dankzij de zonloze zonnestudio! Er zijn vele redenen waarom mensen geloven dat de zon nodig is om bruin te worden. Om te beginnen geloofden de oude Egyptenaren dat het hebben van een gouden kleur zowel symbolisch was voor hun status als erfgod van het volk als ook een teken van hun status als dodengod. Feit is dat de moderne mens in geen van deze mythen meer gelooft. En zonder de zon als steun voelt hij zich zelfs meer gezegend om op deze planeet te leven dan vroeger.

Dat is goed nieuws voor ons allemaal, behalve voor die enkelingen die geloven dat de mythologische goden van het Oude Egypte echt zijn. Dan zijn er nog degenen onder ons die hun gouden teint moeten verbergen uit angst om ziek te worden van de “moderne” bruiningsrage.

 

 

Duren zonnebanklotions en -spray eeuwig?

Eigenlijk mag u zo vaak spray tan als u wilt, zo vaak als u nodig hebt. Er is geen enkel gevaar dat je ziek wordt van het besproeien van je lichaam met UV-straling. Wat wel zou kunnen gebeuren is dat een behoorlijk deel van uw bruine kleur zal afgeven op uw schuilkleren en dat u vandaag met een sexy, goudbruine teint door de stad loopt.

Dat is niet erg, maar… die kleren zijn niet per se het meest aantrekkelijke ding ter wereld. Trouwens, we weten allemaal dat de heetste dames van vandaag onze favoriete designeroutfits dragen, dus het zou nogal seksistisch van ons zijn als we die niet op onze sexy kleren zouden afsmeren. Oké, misschien vindt je vriendje het niet erg, maar ik doe het niet.

Dus wat is de deal, dan? Als u van uw blanke huid houdt en uw vriendinnen wilt benijden, of als u graag vergeleken wordt met de godinnen van het oude Griekenland, kunt u een veilige en gemakkelijke manier vinden om bruin te worden door een airbrush bruiningsproduct te gebruiken. Deze producten zijn veilig, en ze maken je huid niet oranje, zoals de zon of een zonnebank zou kunnen doen.

Daarnaast kunt u ook de financiële voordelen van zonnebanken in overweging nemen. U kunt een geweldige bruine kleur krijgen voor minder geld dan een jaar bij een salon, of u kunt het zelf thuis doen en geld besparen voor benzine of eten. Je denkt misschien dat het een beetje duur is om thuis bruin te worden, maar als je kijkt naar alle grote beroemdheden, die de middelen hebben om het grote geld te krijgen, begrijp je dat zelfbruiners een stuk goedkoper zijn dan een bezoek aan een zonnestudio.

Garanties

Niet op alle zonnebankproducten wordt in alle gevallen “garantie” gegeven, maar op de meeste wel. Als u erachter komt dat een product voor u niet werkt, hebt u recht op terugbetaling, zonder vragen te stellen. Maar de garantie is geen algemene garantie dat het product perfect voor u zal werken. Er zijn producten die voor sommige mensen wel werken en voor andere niet.

In ieder geval biedt bijna elk airbrush bruiningsproduct dat zijn gewicht in goud waard is een geld-terug-garantie, zodat u geen reden hebt om de beweringen niet te geloven.

Posts created 10

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top