Backlinks begrijpen en het geheim van SEO

Je hoort SEO (Search Engine Optimization) experts vaak spreken over backlinks. Als je een nieuwe webmaster bent, of meer specifiek nieuw in het optimaliseren van je website voor zoekmachine optimalisatie, dan begrijp je misschien niet precies wat ze zijn. Belangrijker nog, je zou een hoop verkeer en backlinks kunnen missen als je geen slimme backlinks gebruikt.

Wat zijn Backlinks?

De beste manier om backlinks uit te leggen is met een analogie. Backlinks zijn als kleine trofeeƫn goudstof die gemeenschappen maken en in de prullenbak gooien, in de hoop iets spannends te vinden. In het SEO spel zijn backlinks als kleine brokjes zand die, als er maar vaak genoeg tegenaan geschopt wordt, een mooi, gebeeldhouwd strand op de Search Engine Morrow worden.

De waarde van backlinks

In de wereld van zoekmachines is Google de verwerkelijking van de zoektocht van de mens naar beschaving. Google’s missie is om alle informatie online te organiseren en aan de gebruiker te presenteren, zodat zoekers onmiddellijk en gemakkelijk toegang hebben tot de informatie en producten die zij zoeken.

Wetende dat zoekmachines zoals Google echt rekening houden met backlinks bij het beoordelen van pagina’s voor de meest voor de hand liggende zoekwoorden maakt het makkelijker dan ooit om op de eerste pagina van Google te komen voor uw geselecteerde zoekwoorden.

 

 

Een van de beste tools die ik heb gevonden om het Supplement van Trefwoorden te compliceren is SEO Elite. Niet alleen wijst het je naar de ideale backlinks, het vertelt je ook snel wat je volgende link moet zijn.Friendly linking is simpelweg informatie architectuur die fungeert als een wegenkaart van je website; ruggengraat en ondersteunende feiten voor zoekmachine crawlers om Friendly te zijn, vervolgens presenteert het hen met informatie en feiten voor mensen.

Interne links zijn van vitaal belang voor elke webpagina. Zelfs uw belangrijkste pagina’s zoals uw homepage, of uw site overzicht “over pagina”, en een aantal andere pagina’s hebben backlinks nodig. Echter, wees voorzichtig, niet alle backlinks zijn gelijk geschapen.

Backlinks van hoger op de pagina rangschikken en zijn relevanter dan de lagere. Bovendien moet de ankertekst de juiste zoekwoorden bevatten, en soms kunt u de volgorde van de woorden in uw ankertekst aanpassen.

Een aantrekkelijk blogbericht schrijven

Een van de belangrijkste dingen in SEO is een Submission en Relevante blog post die is gedetailleerd en informatief. Uw post kan worden geschreven in een oog springende manier met foto’s en grafieken om de aandacht te trekken, en grijp de aandacht van de lezer.

Echter, dit is niet de belangrijkste tag aan de top vijf SEO-mythes in de internet marketing wereld van vandaag. Er is zeker meer voor nodig dan alleen het plaatsen van een artikel, blog of pagina.

Je moet jezelf een aantal vragen stellen. Hoe kan mijn website profiteren van een blogbericht? Wat is de hoofdgedachte van mijn blogbericht? Om uw lezers en de spiders van de zoekmachines aan het lijntje te houden, moet u een noodzakelijke hulpbron aanreiken voordat u uw website te veel onder druk zet.

Hoe diverser en uitgebreider uw blogberichten echter zijn, hoe groter de kans dat iemand uw blogbericht vindt in de resultaten van zoekmachines. Er zijn eindeloze mogelijkheden dat lezers vanuit de meest populaire van artikel directories direct naar uw website worden geleid via de blog posts.

Met Google’s steeds groeiende IdeeĆ«nmachine, is het alleen maar logisch dat het geweldig zou zijn voor zakelijke websites om artikelen te plaatsen in Directories. Als u een artikel zou kunnen schrijven dat rijk is in uw gebied van expertise, en het vervolgens zou kunnen indienen bij een gerenommeerde artikelbron, zou dat een aanzienlijk aantal bezoekers naar uw bedrijfswebsite kunnen genereren.

Het is echter belangrijk te weten dat Google straten op feiten en cijfers als het gaat omemywebmaster. Wees u ervan bewust dat Google u niets zal geven tenzij u het aanmeldingsformulier al in handen heeft. Clo geen onderzoek materiaal of nep beloften. Doe het goed, en Google zal van je houden.

Posts created 10

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top